Segítünk megtalálni, amit keres

Stílustanácsadás

Segítünk eligazodni hatalmas keretkínálatunkban. Az Ön elképzeléseihez hozzáadjuk gyakorlati meglátásainkat, hogy a végeredménnyel csodásan érezhesse magát.

A vásárlónak sokszor nehéz dolga van egy optikában, hiszen óriási keretválasztékkal találkozhat.

Szerencsésebbek, akik már hosszú évek óta szemüvegesek és konkrét elképzeléssel rendelkeznek, milyen keretet szeretnének választani az új készülő szemüvegükhöz. Azoknál a vásárlóknál viszont, akik első szemüvegükhöz választanak keretet, jelentős segítség egy tapasztalt szakember véleménye.

Több szem többet lát

Maga a keretválasztás nem mindig egyszerű feladat azért sem, mert a legtöbb ember szereti kikérni környezete (család, barátok, barát, barátnő) véleményét is, ám amennyi ember, annyi vélemény. 🙂 A sok vélemény mellett üzletünkben sokszor családi vállalkozásunk minden tagja jelen van és az adott esethez szükséges kompetenciáinkkal tudjuk támogatni a legjobb választást. Mivel ez része a szemüveg-készíttetés folyamatának, mindig törekszünk rá, hogy nyugodt és kellemes légkört biztosítsunk.

Optikai szemüvegkeretet általában nem egy szezonra, hanem évekre vásárolunk

Lényegi kérdés az is, hogy egész nap viseljük az adott szemüveget vagy csak bizonyos esetekben tesszük fel (pl. olvasáskor). Ha egész nap viseljük (pl. multifokális szemüvegek), megjelenésünk állandó része lesz a választott keret, így körültekintőbben kell választanunk. Egy rosszul megválasztott szemüvegkeret sokat ronthat a megjelenésünkön, míg a megfelelő darab harmóniában van velünk, személyes öltözködési stílusunk fontos kifejezőeszköze lehet.

Szakmai szempontok a választáshoz

A keretválasztásnál a stílus, azaz a keret formája, színe, a lencsék kialakítása a legszembetűnőbb jegyek, viszont nem az egyetlen mérlegelendő tényezők. Bizonyos szakmai szempontokra egy tapasztalt látszerész, optikus tudja csak felhívni a vásárló figyelmét, ám ezek is erőteljesen befolyásolhatják a keretválasztást.
Forduljon bizalommal Nagy Réka Olívia látszerészünkhöz, aki 20 éves szakmai múlttal rendelkezik. Tanácsaira és szakértelmére hallgatva több ezer elégedett vásárló választott már szemüvegkeretet az új szemüvegéhez üzletünkben. Rendkívül széles körű áruismerettel rendelkezik a szemüvegkeretek, szemüveglencsék, kontaktlencsék terén.

4 lépés a tökéletes szemüveg élményéért

A tökéletes szemüveg a vásárló számára az alaposan, pontosan elvégzett szemvizsgálaton és a vizsgálati eredményt precízen elkészíteni képes látszerészeti munkán alapul. Válasszunk hozzá az Ön karakteréhez és életviteléhez illő keretet és lencséket.

1

Precíz
vizsgálati eredmény

Precíz
vizsgálati eredmény

2

Átgondolt
keretválasztás

Átgondolt
keretválasztás

3

Kiváló minőségű,
tartós szemüveg-lencsék

Kiváló minőségű,
tartós szemüveglencsék

4

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

Következő oldal:

Kontaktlencsék, vizsgálat és betanítás

Üzletünkben a Johnson&Johnson, Cooper Vision, Alcon és a Hoya kontaktlencséi találhatók meg. Betanításukat szemész főorvosnőnk végzi.