A tisztánlátás szolgálatában

Szemüveglencsék

Üzletünkben kizárólag a Hoya és a Seiko japán szemüveglencsegyárak termékeit forgalmazzuk.

Top minőség top kedvezményekkel

Vállalkozásunk 2010 óta Hoya VIP partneroptika. A VIP Hoya és az Opticnet tagságunkból fakadóan a vásárlóink részére mindig az elérhető legnagyobb mértékű Hoya lencsekedvezményeket tudjuk biztosítani.

Minden egy Hoya nevű (ma Nishitokyo City) kisvárosban kezdődött, 1941. november 1-jén. Két testvérnek, Shoichi és Shigeru Yamanakának szemüveglencse gyártására vonatkozó ambiciózus tervei voltak. Bár abban az időben ez számított a technológiailag legfejlettebb iparágnak Japánban, kevesen gondolták volna, hogy a kis Toyo Optical Glass Manufacturing cégből egy olyan multinacionális vállalat fejlődik ki, mint amilyen a Hoya Vállalat napjainkban.

A Hoya technológia ma orvosi kamerák lencséiben, blu-ray lejátszókban, okostelefonokban, számítógépekben és televíziókban egyaránt megtalálható. Több mint 75 éve elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az általunk kifejlesztett innovatív, forradalmi technológiák segítségével a legjobb minőségű szemüveglencsékkel lássuk el a piacot.

A precízió minden nyelven ugyanazt jelenti világszerte. Szenvedély, elkötelezettség, tapasztalat, szakértelem, pontosság – csupán néhány, a precízió számtalan lenyűgöző alkotóeleme közül. A Seiko alapelve a precízió, mely több, mint 130 éve szolgál vezérelvként minden egyes termékének megalkotásakor a legapróbb részletek megtervezésétől kezdve, egészen az alkalmazott innovációs folyamatok végéig.

Következő oldal:

Kontaktlencsék, vizsgálat és betanítás

Üzletünkben a Johnson&Johnson, Cooper Vision, Alcon és a Hoya kontaktlencséi találhatók meg. A kontaktlencse vizsgálatot szemész orvosaink végzik.