A kényelmes látásért

Szemüvegkeretek

1200 darabos keretkínálattal dolgozunk, mely minden egyes darabját személyesen válogatjuk beszállítóinktól az elmúlt 30 év szemüvegkészítési tapasztalata alapján.

Időtálló darabokkal dolgozunk

Üzletünkben, a működésünk során mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a keretkínálatra. 1200 darabos készletünk a pár ezer forintos szemüvegkeretektől egészen a prémium, luxusmárkákig terjed.

A kínálat alakításánál folyamatosan ügyelünk arra, hogy minden vásárlói réteg megtalálhassa nálunk pénztárcájának és az igényeinek megfelelő darabot.

Csak olyan márkákkal/keretekkel dolgozunk, amelyek megítélésünk szerint az adott árkategóriában a legjobb minőséget képviselik és megfelelő alkatrész utánpótlással rendelkeznek.

Üzletünkben, a működésünk során mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a keretkínálatra, jelenleg több mint 1200 darabos kínálattal dolgozunk. Készletünk a pár ezer forintos szemüvegkeretektől egészen a prémium, luxusmárkákig terjed. A kínálat alakításánál folyamatosan ügyelünk arra, hogy minden vásárlói réteg megtalálhassa nálunk pénztárcájának és az igényeinek megfelelő darabot. A kereteket személyesen válogatjuk a beszállítóinktól, az elmúlt 30 év szemüvegkészítési és szemüvegjavítási tapasztalatait felhasználva. Csak olyan márkákkal/keretekkel dolgozunk, amelyek megítélésünk szerint az adott árkategóriában a legjobb minőséget képviselik és megfelelő alkatrész utánpótlással rendelkeznek.

4 lépés a tökéletes szemüveg élményéért

1

Precíz
vizsgálati eredmény

Precíz
vizsgálati eredmény

2

Átgondolt
keretválasztás

Átgondolt
keretválasztás

3

Kiváló minőségű,
tartós szemüveg-lencsék

Kiváló minőségű,
tartós szemüveglencsék

4

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

Üzletünkben megtalálható főbb szemüvegmárkák

A keretkínálat tetején nálunk is elérhetők olyan szemüvegmárkák nagyobb darabszámmal, melyek általában nagyobb fővárosi, nyugat-magyarországi optikai szalonokban találhatóak meg.

Tom Ford az egyik legsikeresebb és legegyedibb tervező napjainkban, aki 2004-ben a Gucci és az Yves Saint Laurent divatház kreatív igazgatója volt. Innovatív, merész ötletei forradalmasították a luxus márka fogalmát. De nem csak az ikonikus formavilág miatt érdemes megnézni az egyedi szemüveg kollekcióját, hanem a minőség miatt is, amit el is vár az ember egy nagynevű márkától. Ehhez természetesen a legjobb, legmagasabb minőségű alapanyagok társulnak. Tehát egy Tom Ford szemüveg nagyon sokat ígér. Ehhez pedig két elegáns fém “T” minta is megtalálható a kereteken, mint a márka védjegye.

Korrózióálló fém és könnyű műanyag keretes változatokat is találunk. A Tom Ford szemüvegkeretei könnyűek és a viselésük kényelmes. Kiegészíthetjük vele bármelyik összeállításunkat, köszönhetően időtlen stílusuknak. Akár a nagyméretű, szögletes, macskaszem vagy pillangó, esetleg vintage vagy minimál a kedvencünk, nagy reménnyel megtalálhatjuk a nekünk valót. A Tom Ford szemüveg kollekciókban megtalálhatók az egyszerű, klasszikus formák is, amelyeket sík lencsével egészítettek ki. Ami pedig a színeket illeti, bőség zavara. Mintás vagy színátmenetes műanyag kereteket is kínálnak, de persze az egyszerűség hívei sem fognak csalódni.

Kaposvár legnagyobb Tom Ford kínálatával rendelkezünk.

Az osztrák Silhouette cég 1964 óta készíti az időtálló és letisztult stílusú, minőségi szemüvegkereteit. Az a tény, hogy ilyen régóta jelen vannak az optika piacon, a magas szintű minőségnek, a folyamatos megújulásnak és a korszerű design-nak köszönhető. A kitűnő alapanyagok, a titánium és az SPX műanyag biztosítják a keretek tartósságát és könnyedségét.

A régió legnagyobb Silhouette kínálatával várjuk kedves vásárlóinkat.

A márka az olasz luxus és stílus megtestesítője. A Max Mara a nőiességet és az igazi, időtlen eleganciát fejezi ki: kiváló minőségű anyagok, modern dizájn és testre szabott stílus jellemzi. Max Mara egy modern nő, aki elegáns és kifinomult szemüveget keres, amelyet klasszikus, józan részletek jellemeznek.

Minőség, eredetiség és sokoldalúság. Ezek a legfontosabb összetevők, amelyek a MAX&Co.-t az egyik vezető kortárs női divatmárkává tették világszerte. Ez a márka, 1986 óta a generációkat inspirált arra, hogy a divaton keresztül fejezzék ki személyiségüket. Legyen szó gyönyörűen megtervezett jellegzetes kabátokról, vagy színes szemüvegkeretekről, a MAX&Co. mindig nagy gondot fordít a zseniálisan kifinomult formatervezésre, amely egyensúlyban tartja a formát és a funkciót. Ezek az olasz “ben vestire” koncepcióban gyökereznek, amely megközelítés az anyagok gondos megválasztásával, valamint a színekre, a textúrára és a részletekre való odafigyeléssel kezdődik. Az igazi MAX&Co. forma kialakításnak funkcionális előnye is van, amely szorosabb illeszkedést biztosít viselőjének – és ezáltal jobb stabilitást.


Az ikonikus, mesterien kidolgozott és csillogó Swarovski szemüveg kollekció minden dizájnja középpontjába a kristályt helyezi. A márka összetéveszthetetlen jellegzetes stílusa minőségi kivitelezéssel és egyedi kristálydíszítésekkel ötvöződik a kortárs kereteken, amelyek minden mozdulattal a legcsodálatosabb módon tükrözik vissza a fényt, vonzzák a tekintetet és minden nőt ragyogóvá varázsolnak. Bár funkcionális, van valami lenyűgöző abban, ahogyan a Swarovski szemüvegkollekcióját úgy tervezték, hogy keretezze az arcot, miközben bizonyos eleganciát és csillogást ad hozzá. A kivételes dizájn és a kiváló minőségű anyagok egyedi megjelenést hoznak létre, amely kifejezi az őket viselő nők egyéniségét.
A Swarovski szemüvegkeretek azoknak a nőknek szólnak, akik a pillanatban élnek, és vonzódnak a merész és ellenállhatatlan dizájnokhoz, amelyek a legragyogóbb módon sugároznak kifinomultságot és stílust.

Kaposvár legnagyobb Swarovski kínálatával is mi rendelkezünk.

Világelső a prémium lábbelik, ruházati cikkek és kiegészítők tervezésében, gyártásában és marketingjében a szabadtéri életmódhoz kapcsolódik. Az eredeti, 1973-ban bemutatott sárga csizmáról leginkább ismert Timberland ma tetőtől talpig felszereli a fogyasztókat, sokoldalú kollekcióival, amelyek a márka kézművességben, funkcióban és stílusban gazdag örökségét tükrözik.

A Timberland szemüvegkeretek és napszemüvegek az ikonikus életmódmárka értékeit testesítik meg, és ünneplik annak örökségét: az aktív életmódhoz tervezték, könnyű anyagokból, gumihatásokkal és színpompákkal. A Timberland optikai és napszemüveg kollekció klasszikus és férfias, finom logókkal és vonzó formákkal. A legtöbb stílus több méretben is elérhető, hogy elérje a márka sokszínű globális piacát.

 
 

 

 

Tommy Hilfiger biztos választás, ha divatról van szó. A formatervezés időtlen, klasszikus, a színek pedig általában visszafogottak. Ezért biztos lehet benne, hogy Tommy Hilfigerrel szinte mindig megfelelően öltözött. Ugyanez vonatkozik a márka divatos szemüvegeire és napszemüvegeire is.

A Tommy Hilfiger szemüvegek magas színvonalon készülnek, és egyszerű elegancia jellemzi őket. Alapanyaguk sok esetben első osztályú acetát, amely különösen sokoldalú és változtatható, elsősorban a szemüvegek és napszemüvegek gyártásához használatos. A foglalatok egy része robusztus anyagból, fémből készül. A fémszemüvegek jelenleg nagyon népszerűek, mert nagyon könnyűek és előkelően néznek ki.

Polaroid, DKNY, Bulget, Mango, Pull&Bear, Calvin Klein, Lacoste

Galéria aktuális kedvenc kereteinkből.

Nagyításhoz kattintson a képekre.

A teljes kínálatért látogasson el üzletünkbe! :)​

Következő oldal:

Szemüveglencsék

Üzletünkben kizárólag a Hoya és a Seiko japán szemüveglencsegyárak termékeit forgalmazzuk.