Mentsük meg, ami jó!

Szemüvegjavítás

A szemüvegkészítéshez szorosan kapcsolódik a javítás is. Viselés során a keret tágulhat, a csavarok lazulhatnak, rongálódás érheti a szemüveget, bármikor előfordulhat kisebb-nagyobb baleset.

Ilyen esetben fontos a tapasztalat és a megfelelő szerszámok, eszközök szakszerű és biztos használata.

Legyen szó egy egyszerű orrtámasz vagy szár cseréjéről, vagy egy nyomódás okozta keretdeformálódás visszaállításáról. Fém keretek esetében, ha eltörik a szemüvegkeret, lehetőség van a forrasztására. Nagy Csaba kollégánk 15 éve alatt nagyon sok szemüvegesnek mentette meg már az az eltört szemüvegét, rövid határidővel, másnapra és kímélte meg őket az előre nem tervezett új szemüveg készítésétől.

Nagyon ritka esetekben, ha a törött szemüveg nem menthető sem alkatrésszel, sem más javítási technikával, lehetőség van a törött szemüvegkeretben lévő lencsék átcsiszolására egy új szemüvegkeretbe, így a lencsék tovább funkcionálhatnak egy új keretben. Az adott lencseformából mindig csak kisebbet lehet csiszolni, így itt az esetek többségében már nem a vásárló választja az új keret formáját, hanem a szakmai paraméterek. Szoktuk mondani: “Itt már a lencse választja a keretet”.

Következő oldal:

Szemvizsgálatok

Üzletünkben kizárólag szemész orvosok végeznek szemvizsgálatot, látásvizsgálatot és kontaktlencse illesztést.