Szemüvegrendelés folyamata

Ismerje meg a folyamatot, amely vásárlóink tapasztalata szerint is gördülékenyen és kellemesen telik.

4 lépés a tökéletes szemüveg élményéért

A tökéletes szemüveg a vásárló számára az alaposan, pontosan elvégzett szemvizsgálaton és a vizsgálati eredményt precízen elkészíteni képes látszerészeti munkán alapul. Válasszunk hozzá az Ön karakteréhez és életviteléhez illő keretet és lencséket.

1

Precíz
vizsgálati eredmény

Precíz
vizsgálati eredmény

2

Átgondolt
keretválasztás

Átgondolt
keretválasztás

3

Kiváló minőségű,
tartós szemüveg-lencsék

Kiváló minőségű,
tartós szemüveglencsék

4

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

Hozzáértő
elkészítés és utógondozás

1

Bejelentkezés szemizsgálatra

Bejelentkezni akkor szükséges, ha még nem rendelkezik szemvizsgálati eredménnyel. Ilyen esetekben szemvizsgálati időpontot adunk a két nálunk vizsgáló szemész doktornő rendelésére. Vizsgálatra jelentkezni személyesen az üzletben vagy telefonon keresztül lehetséges. (0682/423-088)
Amennyiben már rendelkezik a szemüveg elkészítéséhez szükséges eredménnyel, úgy nem szükséges előzetesen bejelentkeznie. Azzal az eredménnyel tud kérni árajánlatot vagy meg is tudja rendelni az új szemüvegét. Ehhez még szükség lesz egy szemüvegkeretre, amelybe az új lencsék kerülnek.

Szemüvegkeret választás

Keretet nálunk is tud választani a kollégáink segítségével, a szakmai szempontok és egyéni kívánságainak figyelembe vételével. Vagy, ha az megfelelő állapotú, a már meglévő saját szemüvegkeretébe is cseréltethet lencsét. Ilyenkor előzetesen felmérjük a saját keretet, hogy állapotát tekintve alkalmas-e a lencsecserére.

2

2

3

Szemüvegkészítés

Mivel saját műhellyel rendelkezünk, így az egyfókuszú szemüvegeket pár napos határidővel el tudjuk készíteni. Ilyen például egy távoli szemüveg vagy egy olvasó szemüveg.
Ha a saját, meglévő keretébe szeretne csak lencsét cseréltetni (és előzetes felmérésünk alapján a keret alkalmas volt rá), míg megérkeznek az új szemüveglencséi sem kell nélkülöznie a szemüvegét. Amint megkapjuk az új lencséit a gyárból, behívjuk és át is tesszük az új lencséit a meglévő keretébe. Körülbelül 1 óra alatt el is készül.

Utógondozás?

Bármi gondja akad a későbbiekben a nálunk készített szemüvegével, legyen pl. egy orrtámasz csere, vagy egy nyomódás okozta szemüvegkeret deformálódás, törés, mindig nyugodtan forduljon hozzánk, megpróbálunk segíteni. Hiszen az általunk / nálunk készített szemüveget mi ismerjük a legjobban. Mi vagyunk kapcsolatban az adott keret beszállítójával, vagy a lencse gyártójával is.

4

4